Известие

Collapse
No announcement yet.

Гумени стелки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гумени стелки

Здравей те, колеги. Искам да разбера някой дали е слагал универсални гумени стелки в своята кола (Алфа Ромео 156). Ако сте слагали, кажете кой модел пасва добре за нашите коли?
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Колега не ти ги препоръчвам:
    1.Мирише в колата на гума 1 месец след като ги сложиш отвратително.
    2.зачекват се по педалите и могат голяма беля да ти отворят.
    3.седят биташки.
    Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
      3.седят биташки.
      Има стелки дето не миришат. Също така са профилирани и мокат да се изрезват. Затова гледаш и миришеш
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Стига с тея гадни стелки, като видя тея гуменки в кола ми се повръща... по-добре жертвай някой мокетни от метро например!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          Стига с тея гадни стелки, като видя тея гуменки в кола ми се повръща... по-добре жертвай някой мокетни от метро например!
          Едната ми пристигна от Италия с гумено мокетни - вече почти две години не са мръднали, особено шофьорската. А от тук повечето стелки мокетът на чофьорската се разпада за нула време. Споделете опит за хубави, нещо марка,...
          Last edited by NightRider; d.m.y г., 13:00. Основание: грешка
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

И на мене ми са кофти, но идеята е да няма влага вътре зиматa

Между другото, кои стелки са по-добре Гумени или Силиконови?
            Last edited by Versace; d.m.y г., 16:47.
            Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Да и моят шофьорска стелка там където ми седи петата стана дупка, за сега съм я завъртял малко, но няма да изкара дълго. Другите са ми здрави и не виждам смисъл да ги сменям и мисля да взема само предни ~8лв. от Хит пак от мокет.
              sigpic
              ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
              0889 636 093

Comment

Има гумени стелки които не миришат, има и мокетни които от долу са гумени за да не попива надолу, но съм виждал такива само в интернет. У нас за съжаление масово се продават боклуци. В ebay.co.uk има доста богат избор и като цени гледам са екстра, но там са за десен волан, а и трябва някой да ти ги донесе, че доставката ще излезе повече от продукта. Истината е да поразгледаш сам и вярвай на обонянието си Гледал съм различни модели в метро/бриколаж/практикер по бензиностанции също има... Лично аз ще карам с мокетни и зимата, но гледам като се качвам да не взимам блатото със себе си.
                sigpic

Comment

Метро, цена 14-18лв, не помня точно. Отдолу са гумени, с бобчета да не мърдат, отгоре си е мокет. Нямат мърдане поне две зими. Марка не помня...
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

А ако сложите гумените под мокетените?
                    sigpic

Comment

От стелки бг съм си купил аз гумени,и мага да кажа,че си оправдаха паричките
                      верно не са 14 -18 лева но са си повече от добри.
                      156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
                      KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
                      Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
                      Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
                        3.седят биташки.
                        Миришат по-евтините, но не е толкова страшно.
                        Не се зачекват по педалите.
                        По-добре да стоят биташки, отколокото зимата колата да ти е мокра долу, и да ти се изпотяват стъклата.

Моите ги взех от Карфур за 12 лв. четирите. Мирисаха известно време и спряха...
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

При мен на служебната Дачия са такива и като се качвам да я карам махам шофьорската,защото веднъж щях да се елиминирам зареди тия боклуци.
                          Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Някой купувал ли е стелки от тоя сайт http://www.autoring.bg ?
                            И тези които имат гумени, биха ли казали дали взимат тип лиген или не, и ако погледнат в сайта, могат ли да кажат, кой горе долу добре пасват, защото взех едни за проба ама нещо задните не са много ОК. Тип леген са и могат да се изрязват ама няма да паснат пак!

Някой знае ли кои са по-добри между гумени и pvc с NBR?
                            Last edited by Versace; d.m.y г., 00:16.

Comment

Вчера си купих от www.stelki.bg за 147-цата и искам да ви кажа, че си заслужават всеки един лев!
                              Пасват точно и са 1:1 с оригиналните ми (мокетни).
                              Отдолу имат покритие, което пречи на стелката да "ходи" под педалите, отделно от копчетата за фиксиране.
                              Съставът е гума + още нещо, предполагам силикон, защото на -4 си бяха еднакво гъвкави като на +22 в колата. Ароматизирани са, не знам до кога ще миришат, но поне ванилията е за предпочитане от някоя гадна миризма на синтетична материя.
                              Доста са плътни и нямат нищо общо с останалите на пазара.
                              Като произход са немски, а дали са правени там или в Китай, няма значение, защото качеството е 100 пъти по-добро от на останалите.
                              Давам тази оценка, защото в Солун се загледах в оригинални гумени, когато взимах мокетените, но 78 евро не ми се даваха тогава. По спомен разлика няма, единствено няма лого на АР върху стелките, дори шарката е 1:1.
                              Препоръчвам ги на всеки, който иска да се грижи за колата си
                              Единствената ми забележка е, както казах на момчето в магазина, че гумените са само в черен цвят (оригиналните ги има в бежово, сиво и черно), а моят салон е бежов ... въпреки това не стои толкова грозно, колкото предполагах.

п.с. В служебната кола имам такива от 16 лв., така ги дадоха от Херц (ларш са в това отношение ) ... сложих ги преди 2 седмици (около 1500 км) и вече се вижда къде ще се пробият
                              sigpic

Comment

Working...
                              X